Duck my Sick

http://www.void-agency.nl/wp-content/uploads/2015/10/Ducky-My-Sick-350x350.jpg

Favorite Genres

DEEP . TECH . HOUSE . LATIN

Direct boeken

mischa@void-agency.nl

Biografie

Naast de normale jongenssport voetbal wilde hij meer met muziek en sloot zich als 8 jarige tamboer aan bij een lokale fanfareband. De drummarsen, ritmes, roffels en paradiddles werden niet solo gespeeld, hij speelde synchroon met vier anderen waardoor hij een goed gevoel voor ritme en harmonie al vlug onder de knie had. Dit was zijn basis voor het perfecte beatmatchen wat hij nu toepast in zijn sets.

Zijn muziekinvloeden komen onder andere voort uit zijn Colombiaanse roots, de liefde voor latin is terug te horen in zijn verfijnde sets omdat hij percussie elementen van de ene track harmonieus in de andere overpompt. Zijn brede plaatkeuze gaat van deep house tot techno en van house tot latin. De combinatie van zijn feilloze technieken en verfijnde plaatkeuze maakt hem Duck my Sick.

Hij heeft onder andere al het podium gedeeld met Pep & Rash, Dyna, La Fuente, Def Rhymz, ChildsPlay en Vato Gonzalez tijdens evenementen zoals Groove to Chill, Bevrijdingsfestival, We Love College en Homebass, en in clubs als NYX in Amsterdam, Bellamy en El Toro.

Laatste Mix

Artiesten

RVB

RVB

Mischaa

Mischaa

Duck my Sick

Duck my Sick

Coady

Coady

Pnut & Jelly

Pnut & Jelly

Twice as Wise

Twice as Wise

Janick Megroot

Janick Megroot